5 Mayıs 2011 Perşembe

2.Suatanlee Seo Yarışması Saç Ekimi Teknoloji Merkezleri

. 5 Mayıs 2011 Perşembe

2.Suatanlee Seo Yarışması Saç Ekimi Teknoloji Merkezleri tanıtımıni ve sizlere 2. Suatanlee seo yarışması, Saç Ekimi ve Teknoloji merkezleri hakkında bilgiler vereceğim.

Saç ekimi teknoloji merkezleri her ne kadar basit bir operasyon gibi gözüksede kesinlikle ciddiye alınması gereken bir operasyondur.Ekim yapılırken iyi tetkik ve analizler yapılmalıdır.saç ekimine uygunluk ve doğabilecek sonuçlar önceden planlanmalıdır.saç ekimi fue yöntemi ile hız kazandı ama bu yöntem zaten var olan saçınızı fazla olan bölgelerden eksik olan bölgelere ekleme şeklindedir.

2.Suatanlee Seo Yarışması Saç Ekimi Teknoloji Merkezleri


2.Suatanlee Seo Yarışması Saç Ekimi Teknoloji Merkezleri
2.Suatanlee Seo Yarışması Saç Ekimi Teknoloji Merkezleri


Fue yönteminde ense bölgesindeki fazlalıklardan alıp üst kısımlara ekilmektedir. Bu yüzden yanlış 2.Suatanlee Seo Yarışması saç ekimi yapılması sizi olan saçlarınızın kaybedilmesine bile yol açabilir. Maksimum verimle saç ekimi yaptırmak içinde doğru yer ve doğru zaman çok önemlidir.

2.Suatanlee Seo Yarışması Saç Ekimi Teknoloji Merkezleri


İnsan neden Saç Ekimi Teknoloji Merkezlerine ihtiyaç duyar ?

Kişinin en çok dikkat ettiği şeylerin başında saçları gelmektedir. Beğenilmek her insanların ruhunu okşar ve kişide özgüven duygusunu geliştirir. Göze hitap eden en çarpıcı detay ise saçlardır. Çünkü saç insanın dış görünütüsünü tamamen değiştirir. Uzun saç, kısa saç, gür saç ya da kel olarak tabir ettiğimiz saçsızlık gibi özelliklerle her bireyin kendine özgü bir stili ve tarzı vardır.

2.Suatanlee Seo Yarışması Saç Ekimi Teknoloji Merkezleri saç ekiminde son teknoloji kullanarak size en uygun saç tipini temiz ve güvenilir ortamda saç ekimi yapılmasını sağlıyor.


2.Suatanlee Seo Yarışması Saç Ekimi Teknoloji Merkezleri


Saç dökülmesi özellikle kadınlarda ve erkeklerde hormonal dengesizlik, genetik yatkınlık, vitamin eksikliği, kansızlık, olumsuz dış fiziksel şartlar nedeniyle oluşabilmektedir.Meydana gelen dökülmeler insanlarda psikolojik sorunlar meydana getirebilmektedir. Bu nedenle saçların dökülmesini engellemek, dökülen saçların yeniden çıkmasını sağlamak ya da dökülmüş saçların neden olduğu görüntüyü düzeltmek için çeşitli çözüm yolları ararız.

Özellikle erkeklerde tepe ve alın bölgesinde bulunan saç kökleri testesteron hormonuna duyarlı olduğudan dökülmektedir. Fakat ense bölgesinde bulunan saç kökleri testesteron hormonuna duyarlı olmadığından dökülmezler. Saç ekimi bu dökülmeyen saç köklerinin ihtiyaç duyulan bölgeye transfer edilmesi işlemidir. Saç alınacak bölgedeki sağlıklı kökler, uzman doktor tarafından lokal anestezi altında alınıp, açıklık bulunan bölgeye yerleştirilir.

Saç ekimi, lokal anestezi altında yapılmaktadır. İşlemin lokal anestezi altında yapılması sayesinde, işlem süresince hasta ile doktor iletişim içerisindedir.Ekim sırasında kişi kendini oldukça rahat hisseder, operasyon sırasında ağrı hissi duymaz. Sadece lokal anestezinin etkisiyle ilaçlar hafif bir sızı hissettirebilir.Operasyon sonrası doktorun önereceği ağrı kesici ve antibiyotiklerin düzenli olarak kullanılmasıyla operasyon sonrası süreci ağrısız ve oldukça rahat bir şekilde tamamlanır.

Herhangi bir rahatsızlığı olmayan, erkek tipi saç dökülmesi olan herkese saç ekimi yapılabilir. Erkek tipi saç dökülmesi, saç dökülmesine genetik olarak yatkınlığı olan kişilerde erkeklik hormonu olan testosteronun etkisi ile gelişmektedir.02.05.2011 biraz eklemede bulunalım Google bizi sevsin. Malum seo yarışmasının son haftasına girdik.Bu ay benim doğum günüm ve haftaya kız arkadasım gelecek uzak olduğumuz için her zaman görüşemiyoruz.Bu yüzden yarışma da derece almam gerekiyor.Haydi Google sevindir beni :) 05.05.2011 yarışma bitimine son 3 gün kaldı dalgalanmalar inanılmaz derecede beni rahatsız ediyor.Şuanda ilk sayfaya çıktım ama bu sitenin daha yukarıda olması gerekiyor.Çünkü seo yarışması kazanmış bir blog bu.Yeni şeyler ekliyorum Google dede bakalım ne zaman görecek bizi çünkü ciddi çalışma yaptım karşılığını hemen vermesi gerekiyor.Teknoloji sitemiz daha iyi yerlerde olması gerekiyor.Neydi be bi hevesle açmıştım daha yeni başlamıştım bu işlere. Yabancı sitelerden alıp türkçeye çevirip tamamen özgün olarak yazıyordum.

Belki Bunlarlada İlgilenirsin



5 yorum:

Adsız dedi ki...

2.Suatanlee Seo Yarışması Saç Ekimi Teknoloji Merkezleri nasıl bir yer merak ettim şimdi saçlar dökülüyor asrtık bakım yapmak lazım biraz.

Adsız dedi ki...

Büyük bilgi

Saç Ekimi dedi ki...

Resimde çok bariz doğallık gözlenmektedir bende düşünüyorum saç ekimi ama bir türlü karar veremedim

teknoloji dedi ki...

seo yarışması nasıl gidiyor dostum 2. sayfaya düşmüşsün

Saç Ekimi dedi ki...

Saç ekimi ve estetik fiyatları ile ilgili aklımda birkaç proje var. Görüşmek isterim. Saygılarımla…

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Yorum Gönder

 
Namablogkamu is proudly powered by | Teknano 2008 Teknano